Voetbal is verbinden

Voetbal is verbinden

De KNVB Campus opent in september zijn deuren als dé ontmoetingsplek voor voetbal en het bedrijfsleven. En dat is te merken gedurende het seizoen. Zo vinden De Graafschap, Philips, de OranjeLeeuwinnen en Google de weg naar de Campus in Zeist.

Ook vindt hier de eerste editie van de KNVB Campus Cup plaats. Teams bestaande uit medewerkers van betaald voetbalclubs, de Eredivisie en Eerste Divisie, FBO en de KNVB gaan in mei 2017 de strijd met elkaar aan. Het kantoorpersoneel van PEC Zwolle gaat uiteindelijk met de beker en de eer aan de haal.

Voorzitters- en kenniscongres

In september 2016 is de KNVB Campus drie dagen gastheer van het voorzitterscongres amateurvoetbal. Een mooie manier voor de voorzitters om met elkaar en de KNVB in contact te komen. Ook voor het jaarlijkse kenniscongres betaald voetbal is de Campus de aangewezen locatie. Rond het thema 'Je ziet het pas als je het door hebt' staat de dag in het teken van ontmoeting, inspiratie en kennisdeling tussen professionals die werkzaam zijn in het betaald voetbal.

Vrijwilligers in het zonnetje

Netwerken met Michael van Praag, schrijven over Memphis Depay en de grasmat van de Amsterdam ArenA perfectioneren. Het is net even wat anders dan de gebruikelijke werkzaamheden van Peter van Uden (voorzitter sv O.S.S.'20), Michiel van den Broek (reporter Moerse Boys) en Jan Boschma (terreinknecht vv Lemmer). Dit trio verzilvert hun nominatie voor 'Jouw Vrijwilliger in Oranje' en steekt daardoor eenmalig de handen uit de mouwen bij de interland Nederland-Italië.

Iftar na Nederland-Ivoorkust.